Kurumsal

Misyon Vizyon Amaç ve Değerlerimiz

ana sayfa2.png

MİSYONUMUZ

Saray Devlet Hastanesi olarak,  Sağlık Bakanlığı mevzuatları doğrultusunda, bilim ve etik değerler ışığında, hasta ve çalışan memnuniyetini öncelikli olarak benimseyen, kaliteli, ilkeli ve çağdaş hizmet sunmak.

VİZYONUMUZ

Biz kendimizi kişi ve kurum olarak Bilimsel, Vicdani Etik ve İlkelerden asla ödün vermeden, insanlık onuruna saygılı, açık, dürüst, güvenilir ve en yüksek kalitede sağlık hizmetleri sunmaya adamış bulunuyoruz. Kendimizi adadığımız işin insanlık için anlamını, önemini ve kutsallığını asla unutmuyoruz.
Biz Saray Devlet Hastanesi olarak, halkımızın en çok incelebilir olduğu sağlık alanında hastanemize güvenmesini ; ezilmeden ve üzülmeden hizmet alabilmesini her zaman önemseyeceğiz.
Birikimlerimizi gelecek nesillere taşıyan, dünyanın önde gelen tıp merkezlerinde ki çalışmaları takip ederek bilim be bilginin zirvede uygulandığı bir kurum olacağız. "En yüce değer bilgi, en üstün hizmet insana hizmettir" inancı ve anlayışı bizim için bir yaşam felsefesidir. Bu inanç ve anlayışla bütün insanlığı kucaklayan Saray Devlet Hastanesi Türkiye hastaneleri içinde önde gelen hastaneler arasında olacaktır.
Tıbbi hizmetlerdeki mükemmeliyet düzeyi, Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini yaratmadaki kararlılığı, Üstün nitelikli ekibi ve çağdaş altyapısı, Öncü uygulamalarıyla; Türkiye’ye model oluşturmayı gösterilen sağlık kurumlarından  biri olmayı hedeflemektedir.

AMACIMIZ

Yüksek nitelikli hasta bakımı ve tedavi hizmetlerini en düşük maliyetle üretmek ve bunu ihtiyaç sahiplerine sunmak. En son tıbbi ve teknolojik bilgilere dayalı araştırma metotlarını kullanmak  Modern çağın gereklerine ve memleket gerçeklerine uygun, süratli, disiplinli, üstün kaliteli ve ekonomik bir hastane işletmeciliği sağlamak.

DEĞERLERİMİZ

Memnuniyeti Hasta Güvenliği, Tedavisi ve Bakımı, Sağlıkta Süreklilik: Güncel tedavi yaklaşımlarıyla hasta güvenliği ve memnuniyetini ön planda tutarak kalite bakım hizmeti sunmak ve devamlılığı sağlamak önceliğimizdir.

-Hasta Haklarına ve İnsan Onuruna Saygı
-Güven
-Sağlık Personeli Değeri: Sağlık personelimize mesleki ve kişisel gelişim imkânı, fırsat eşitliği sunarak, sevgi ve saygıya dayalı, güvenli ve huzurlu çalışma ortamı oluşturarak çalışanlarımızın kurum değerine katkısını teşvik etmektir.

-Sosyal Sorumluluk: Toplumun her parçasına ulaşılması gerektiği inancıyla ürettiğimiz projelerimizin insanlara faydalı olması ilkelerimizdendir.

-Objektif Sürekli Özdenetimi: Analitik ve akılcı  bir denetim sistemi ilk kendimizi sürekli sorgularız ve en iyiye ulaşmak için çalışırız.

-Etik İlkelere Bağımlılık
-Dürüstlük